EQUESS heeft een werkwijze die gericht is op jouw persoonlijkheid, jouw voorkeur voor ontwikkeling en jouw gestelde doelen en resultaten. 

Methodieken

methodiek

 

Als het om organisatie coaching gaat, zijn er zes methodieken waarmee EQUESS werkt...

 

LEES MEER pijl-grijs

Instrumenten

instrumenten

 

Om een coachingstraject succesvol te laten zijn, zet EQUESS hulpmiddelen in...

 

LEES MEER pijl-grijs

Bibliotheek

bibliotheek

 

Boeken die mij hebben geinspireerd in mijn eigen ontwikkeling tot zover...

 

MEER BOEKEN pijl-grijs

REFERENTIES

 


pcpo-de-meent-black

 

“Ik was verbaast dat het nodig is dat je eerst jezelf goed leert kennen en aan de hand daarvan kan bekijken wat nu echt bij je past. De leerzame gespreken, waarbij ik regelmatig een spiegel voorgehouden kreeg hebben me erg aangesproken. We hebben afgelopen jaar heel wat heftige ochtenden met elkaar meegemaakt, maar het is me het zeker waard geweest als ik zie waar ik nu sta in het leven en hoeveel het me heeft gebracht. Bij binnenkomst was er altijd het luisterend oor. Je hield mij een spiegel voor op mijn eigen gedrag, je koppelde daar dan weer passende theorie aan waardoor ik anders naar de situatie of een gesprek leerde kijken.”

Berdien Kasperink

leerkracht scholengemeenschap de Meent

vera-black

 

“Ik heb veel duidelijkheid gekregen over hoe ik zelf in elkaar zit, hoe anderen in elkaar zitten en hoe daarmee om te gaan. Ik kan nu beter omgaan met stress-situaties. Wat me aansprak was de afwisseling van wandelen en gesprekken op kantoor. De gesprekken waren confronterend, waarbij Jeanette goed luistert, heerlijk rustig is, niet veel zegt en als ze wat zegt is het ook RAAK. Ik kan het iedereen aanraden.”

Vera

directiesecretaresse

horizon-black

 

“Ik ben mij bewust geworden van mijn snelle oordeelsvorming ten aanzien van zaken en personen. Deze zijn meestal niet op feiten gebaseerd, maar op aannames van mijzelf. Ik heb leren doorvragen aan de ander hoe hij tot zijn mening is gekomen. De manier waarop Jeanette mij zaken leerde inzien en de gevolgen leerde onderkennen van mijn gedrag, spraken mij erg aan. We hebben een paar keer in het bos gewandeld, dat is een prettige manier van communiceren, leren en coachen.” 

Yvonne Hermans

controller Horizon Flevoland

equess-logo-kleur

 

Jeanette Kok

Dieze 34E

8253 PS Dronten

 

T 06 42 60 43 02

 

Vul hier de uitkomst van de som in

OPDRACHTGEVERS

 

moore-mth

uvh

knaw

de-sprong-metaal

dans

connecting-fasting