<< TERUG
 

Je krijgt een ervaren (interim) HR professional die binnen korte tijd de vraagstukken oppakt die zich voordoen. Denk aan beleid maken rondom hybride werken.

 

Als tijdelijke ondersteuner op het gebied van HR kan EQUESS jouw organisatie verder helpen op weg naar succes. Welke vraagstukken zijn actueel? Wat is nodig om deze te beantwoorden?


Als interim HR professional komt EQUESS in het bestaande HR team of managementteam van de opdrachtgever. Dit kan uiteraard ook hybride.


HR OPDRACHTEN

  • Oprichten en implementeren van een nieuwe HR afdeling
  • Opstellen van HR strategie en – beleid
  • Inbedden in de organisatie van HR beleid, instrumenten en systemen
  • Coördineren van HR ontwikkelprojecten
  • Trainingen geven op het gebied van houding, vaardigheden en gedrag
  • Vervanging bij tijdelijke absentie
Afspraak maken
Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken hoe EQUESS jouw organisatie of onderneming verder kan helpen? Neem dan contact op.

REFERENTIES

 


erasmus

 

“De directe manier waarop je wordt benaderd sprak mij enorm aan. Daarnaast ook het luisteren en analyseren wat Jeanette deed. Er is geen moment geweest tijdens de sessies dat ik me heb kunnen verschuilen en je moet continue aan de bak. De coaching heeft me inzicht gegeven in waarom ik de dingen (niet) deed zoals ik ze (niet) deed. Bijvoorbeeld het opwerpen van mijn (on)bewuste drempels is een belangrijk inzicht geweest om echt verder te kunnen.”

R.M.

ICT testmanager Erasmus Universiteit


groothuisbouw

 

“Ik ben heel tevreden over het traject, enorm veel zelfkennis gebracht, precies waar ik naar op zoek was. Jeanette heeft echt maatwerk geleverd, zowel op het zakelijke vlak als voor mijn privé issues. Het was enorm met elkaar verweven. Ik heb beter leren luisteren naar mezelf en kan een betere afweging maken tussen wat echt belangrijk voor me is, of wat bijzaak is. De persoonlijke benadering en het  teruggeven van een stukje herkenning waren voor mij heel belangrijk. Bij binnenkomst viel mijn opgebouwde muurtje absoluut weg. Het traject was elk uur waard.”

Caroline van Schepen

Kwaliteitsmanager Groothuisbouw 

 

 

"Wat ik bereikt heb is dat ik mijzelf heb uitgeplozen. Ik ben mij nu bewust van mijn sterke eigenschappen, maar ook van de verborgen eigenschappen die ik meer de ruimte moet gaan geven. In het dagelijks leven is er veel meer de herkenning welke ‘ikken’ het overnemen van Arjen. Soms lukt het ook om even rustig na te denken, voordat er een beslissing wordt genomen. Ik kwam er ‘overwerkt’ van alles (privé en werk) naar toe. Ik zit nu erg lekker in mijn vel. Op dat gebied is mijn doel bereikt. 

De spiegel is mij vooral bijgebleven. Het doorvragen. Stiltes laten vallen. Ik ben echt aan het denken gezet. Het is daarom zeker de moeite waard geweest voor mij.

Je hebt mensenkennis, biedt een luisterend oor, terecht zet je me even terug en je techniek van vragen stellen is top".

Arjen Vermeulen

Docent bewegingsonderwijs/ profielcoördinator HBR en E&O
Porteum

 

huisartsen-swifterbant

 

“Ik heb dit traject als een cadeau ervaren. Ik heb veel geleerd wat ik privé en zakelijk kan gebruiken. Het meest waardevolle is dat ik vooral mijzelf heb teruggevonden. 

Het geduld, veel vragen, luisteren zoals Jeanette dat aanbiedt, was prettig. Voice Dialogue bood een fijne en goede aanpak."

Carolien Blom

Praktijkmanager huisartsenpraktijk Swifterbant

equess-logo-kleur

 

Jeanette Kok

Dieze 34E

8253 PS Dronten

 

Aalsmeerderweg 171A

1432 CL Aalsmeer

 

T 06 42 60 43 02

Vul hier de uitkomst van de som in

OPDRACHTGEVERS