<< TERUG
 

Je krijgt een ervaren (interim) HR professional die binnen korte tijd de vraagstukken oppakt die zich voordoen. Denk aan beleid maken rondom hybride werken.

 

Als tijdelijke ondersteuner op het gebied van HR kan EQUESS jouw organisatie verder helpen op weg naar succes. Welke vraagstukken zijn actueel? Wat is nodig om deze te beantwoorden?


Als interim HR professional komt EQUESS in het bestaande HR team of managementteam van de opdrachtgever. Dit kan uiteraard ook hybride.


HR OPDRACHTEN

  • Oprichten en implementeren van een nieuwe HR afdeling
  • Opstellen van HR strategie en – beleid
  • Inbedden in de organisatie van HR beleid, instrumenten en systemen
  • Coördineren van HR ontwikkelprojecten
  • Trainingen geven op het gebied van houding, vaardigheden en gedrag
  • Vervanging bij tijdelijke absentie
Afspraak maken
Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken hoe EQUESS jouw organisatie of onderneming verder kan helpen? Neem dan contact op.

REFERENTIES

 


erasmus

 

“De directe manier waarop je wordt benaderd sprak mij enorm aan. Daarnaast ook het luisteren en analyseren wat Jeanette deed. Er is geen moment geweest tijdens de sessies dat ik me heb kunnen verschuilen en je moet continue aan de bak. De coaching heeft me inzicht gegeven in waarom ik de dingen (niet) deed zoals ik ze (niet) deed. Bijvoorbeeld het opwerpen van mijn (on)bewuste drempels is een belangrijk inzicht geweest om echt verder te kunnen.”

R.M.

ICT testmanager Erasmus Universiteit


horizon-black

 

“Ik ben mij bewust geworden van mijn snelle oordeelsvorming ten aanzien van zaken en personen. Deze zijn meestal niet op feiten gebaseerd, maar op aannames van mijzelf. Ik heb leren doorvragen aan de ander hoe hij tot zijn mening is gekomen. De manier waarop Jeanette mij zaken leerde inzien en de gevolgen leerde onderkennen van mijn gedrag, spraken mij erg aan. We hebben een paar keer in het bos gewandeld, dat is een prettige manier van communiceren, leren en coachen.” 

Yvonne Hermans

controller Horizon Flevoland

biron

 

“We begonnen met een persoonlijk ontspannen gesprek. Je pikte dingen op uit mijn lichaamshouding. Als ik het even niet wist, hielp je me tactisch op weg met een vraag. Ik heb mijn eigen vragen beantwoord, ik wist alleen de route niet en daarin heb je me geholpen. Ik weet nu hoe mijn ideale baan eruit ziet en heb een paar hele waardvolle handvatten en inzichten gekregen voor mijn persoonlijke ontwikkeling."

Roos

Werkvoorbereider en facilitair medewerker Biron

huisartsen-swifterbant

 

“Ik heb dit traject als een cadeau ervaren. Ik heb veel geleerd wat ik privé en zakelijk kan gebruiken. Het meest waardevolle is dat ik vooral mijzelf heb teruggevonden. 

Het geduld, veel vragen, luisteren zoals Jeanette dat aanbiedt, was prettig. Voice Dialogue bood een fijne en goede aanpak."

Carolien Blom

Praktijkmanager huisartsenpraktijk Swifterbant

equess-logo-kleur

 

Jeanette Kok

Dieze 34E

8253 PS Dronten

 

Aalsmeerderweg 171A

1432 CL Aalsmeer

 

T 06 42 60 43 02

Vul hier de uitkomst van de som in

OPDRACHTGEVERS