<< TERUG


Je wilt koersvast op je missie afstevenen en daarnaar handelen. Dat vraagt om zelfreflectie. Equess coacht daarbij op vier dimensies.

 

Het gaat om jou als persoon, de rol die je vervult, de context en het systeem (je leven). De aanpak van de personal coaching stemt EQUESS af op het doel dat je wil bereiken.

 

 

WAAROM HEB JE EEN COACH NODIG?

  • Je staat op een kruispunt en weet niet welke kant je op moet gaan
  • Je vindt het lastig om keuzes te maken
  • Je wilt je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen
  • Je wilt een loopbaanadvies
  • Je mist de juiste balans tussen je werk en je privéleven
  • Je hebt behoefte aan meer focus
  • Je ervaart te vaak problemen in samenwerking en communicatie

 

Tijdens de coachingsgesprekken ordent EQUESS je gedachten en patronen. Je maakt kennis met je onbewuste manier van handelingen, zodat je zelf tot bepaalde inzichten komt. Van daaruit ga je stappen zetten richting het door jou gestelde doel. Indien nodig, krijg je extra hulp om je precieze doel te formuleren.


Aantal sessies
Ongeveer zes gesprekken zijn nodig om ‘de spiegel tot succes’ in te zien en alle antwoorden op je vragen te vinden. Je krijgt voldoende handvaten om het heft weer in eigen hand te nemen. Soms zijn minder sessies dan zes nodig.

 

Kantoor of natuur
De gesprekken kunnen op kantoor in Dronten, bij jou op locatie of in de natuur plaatsvinden. Door letterlijk te bewegen, kom je nog meer in beweging komen en maak je progressie!

 

EQUESS werkt met diverse methodieken en instrumenten om tot een effectieve personal coaching te komen.

Methodieken
Instrumenten

 

Afspraak maken
Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken hoe EQUESS jou verder kan helpen? Neem dan contact op.

REFERENTIES

 


erasmus

 

“De directe manier waarop je wordt benaderd sprak mij enorm aan. Daarnaast ook het luisteren en analyseren wat Jeanette deed. Er is geen moment geweest tijdens de sessies dat ik me heb kunnen verschuilen en je moet continue aan de bak. De coaching heeft me inzicht gegeven in waarom ik de dingen (niet) deed zoals ik ze (niet) deed. Bijvoorbeeld het opwerpen van mijn (on)bewuste drempels is een belangrijk inzicht geweest om echt verder te kunnen.”

R.M.

ICT testmanager Erasmus Universiteit


groothuisbouw

 

“Ik ben heel tevreden over het traject, enorm veel zelfkennis gebracht, precies waar ik naar op zoek was. Jeanette heeft echt maatwerk geleverd, zowel op het zakelijke vlak als voor mijn privé issues. Het was enorm met elkaar verweven. Ik heb beter leren luisteren naar mezelf en kan een betere afweging maken tussen wat echt belangrijk voor me is, of wat bijzaak is. De persoonlijke benadering en het  teruggeven van een stukje herkenning waren voor mij heel belangrijk. Bij binnenkomst viel mijn opgebouwde muurtje absoluut weg. Het traject was elk uur waard.”

Caroline van Schepen

Kwaliteitsmanager Groothuisbouw 

 

 

"Wat ik bereikt heb is dat ik mijzelf heb uitgeplozen. Ik ben mij nu bewust van mijn sterke eigenschappen, maar ook van de verborgen eigenschappen die ik meer de ruimte moet gaan geven. In het dagelijks leven is er veel meer de herkenning welke ‘ikken’ het overnemen van Arjen. Soms lukt het ook om even rustig na te denken, voordat er een beslissing wordt genomen. Ik kwam er ‘overwerkt’ van alles (privé en werk) naar toe. Ik zit nu erg lekker in mijn vel. Op dat gebied is mijn doel bereikt. 

De spiegel is mij vooral bijgebleven. Het doorvragen. Stiltes laten vallen. Ik ben echt aan het denken gezet. Het is daarom zeker de moeite waard geweest voor mij.

Je hebt mensenkennis, biedt een luisterend oor, terecht zet je me even terug en je techniek van vragen stellen is top".

Arjen Vermeulen

Docent bewegingsonderwijs/ profielcoördinator HBR en E&O
Porteum

 

huisartsen-swifterbant

 

“Ik heb dit traject als een cadeau ervaren. Ik heb veel geleerd wat ik privé en zakelijk kan gebruiken. Het meest waardevolle is dat ik vooral mijzelf heb teruggevonden. 

Het geduld, veel vragen, luisteren zoals Jeanette dat aanbiedt, was prettig. Voice Dialogue bood een fijne en goede aanpak."

Carolien Blom

Praktijkmanager huisartsenpraktijk Swifterbant

equess-logo-kleur

 

Jeanette Kok

Dieze 34E

8253 PS Dronten

 

Aalsmeerderweg 171A

1432 CL Aalsmeer

 

T 06 42 60 43 02

Vul hier de uitkomst van de som in

OPDRACHTGEVERS