<< TERUG


Je wilt koersvast op je missie afstevenen en daarnaar handelen. Dat vraagt om zelfreflectie. Equess coacht daarbij op vier dimensies.

 

Het gaat om jou als persoon, de rol die je vervult, de context en het systeem (je leven). De aanpak van de personal coaching stemt EQUESS af op het doel dat je wil bereiken.

 

 

WAAROM HEB JE EEN COACH NODIG?

  • Je staat op een kruispunt en weet niet welke kant je op moet gaan
  • Je vindt het lastig om keuzes te maken
  • Je wilt je leiderschapskwaliteiten ontwikkelen
  • Je wilt een loopbaanadvies
  • Je mist de juiste balans tussen je werk en je privéleven
  • Je hebt behoefte aan meer focus
  • Je ervaart te vaak problemen in samenwerking en communicatie

 

Tijdens de coachingsgesprekken ordent EQUESS je gedachten en patronen. Je maakt kennis met je onbewuste manier van handelingen, zodat je zelf tot bepaalde inzichten komt. Van daaruit ga je stappen zetten richting het door jou gestelde doel. Indien nodig, krijg je extra hulp om je precieze doel te formuleren.


Aantal sessies
Ongeveer zes gesprekken zijn nodig om ‘de spiegel tot succes’ in te zien en alle antwoorden op je vragen te vinden. Je krijgt voldoende handvaten om het heft weer in eigen hand te nemen. Soms zijn minder sessies dan zes nodig.

 

Kantoor of natuur
De gesprekken kunnen op kantoor in Dronten, bij jou op locatie of in de natuur plaatsvinden. Door letterlijk te bewegen, kom je nog meer in beweging komen en maak je progressie!

 

EQUESS werkt met diverse methodieken en instrumenten om tot een effectieve personal coaching te komen.

Methodieken
Instrumenten

 

Afspraak maken
Wil je vrijblijvend kennismaken om te ontdekken hoe EQUESS jou verder kan helpen? Neem dan contact op.

REFERENTIES

 


erasmus

 

“De directe manier waarop je wordt benaderd sprak mij enorm aan. Daarnaast ook het luisteren en analyseren wat Jeanette deed. Er is geen moment geweest tijdens de sessies dat ik me heb kunnen verschuilen en je moet continue aan de bak. De coaching heeft me inzicht gegeven in waarom ik de dingen (niet) deed zoals ik ze (niet) deed. Bijvoorbeeld het opwerpen van mijn (on)bewuste drempels is een belangrijk inzicht geweest om echt verder te kunnen.”

R.M.

ICT testmanager Erasmus Universiteit


horizon-black

 

“Ik ben mij bewust geworden van mijn snelle oordeelsvorming ten aanzien van zaken en personen. Deze zijn meestal niet op feiten gebaseerd, maar op aannames van mijzelf. Ik heb leren doorvragen aan de ander hoe hij tot zijn mening is gekomen. De manier waarop Jeanette mij zaken leerde inzien en de gevolgen leerde onderkennen van mijn gedrag, spraken mij erg aan. We hebben een paar keer in het bos gewandeld, dat is een prettige manier van communiceren, leren en coachen.” 

Yvonne Hermans

controller Horizon Flevoland

biron

 

“We begonnen met een persoonlijk ontspannen gesprek. Je pikte dingen op uit mijn lichaamshouding. Als ik het even niet wist, hielp je me tactisch op weg met een vraag. Ik heb mijn eigen vragen beantwoord, ik wist alleen de route niet en daarin heb je me geholpen. Ik weet nu hoe mijn ideale baan eruit ziet en heb een paar hele waardvolle handvatten en inzichten gekregen voor mijn persoonlijke ontwikkeling."

Roos

Werkvoorbereider en facilitair medewerker Biron

huisartsen-swifterbant

 

“Ik heb dit traject als een cadeau ervaren. Ik heb veel geleerd wat ik privé en zakelijk kan gebruiken. Het meest waardevolle is dat ik vooral mijzelf heb teruggevonden. 

Het geduld, veel vragen, luisteren zoals Jeanette dat aanbiedt, was prettig. Voice Dialogue bood een fijne en goede aanpak."

Carolien Blom

Praktijkmanager huisartsenpraktijk Swifterbant

equess-logo-kleur

 

Jeanette Kok

Dieze 34E

8253 PS Dronten

 

Aalsmeerderweg 171A

1432 CL Aalsmeer

 

T 06 42 60 43 02

Vul hier de uitkomst van de som in

OPDRACHTGEVERS