Jeanette Kok

Ik ben een bevlogen coach en ervaren HR professional. Mijn naam is Jeanette Kok. Na de opleiding Personeel en Arbeid heb ik op de HR afdeling van accountantskantoor Moore MTH in Emmeloord gewerkt. Het was een enorm leerzame tijd, waarin ik al mijn passie voor het HR vak kwijt kon en mij on the job kon ontwikkelen tot coach.

 

Na zestien jaar wilde ik mijn kwaliteiten als coach en als HR-manager voor meer mensen en organisaties gaan inzetten, dan alleen voor Moore MTH. Met als resultaat de oprichting van mijn eigen onderneming EQUESS in 2017. Ik ben inmiddels als Practitioner Coach geregistreerd bij de NOBCO en EMCC.

 

Spiegel tot succes

Ik doe niets liever dan mensen, teams en organisaties tot hun bestemming laten komen. Als coach houd ik je de spreekwoordelijke spiegel voor, waardoor je vanuit eigen kracht het succes in je leven en in je werk gaat vergroten. Mijn motto is dan ook ‘de spiegel tot succes’. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens zich zou moeten ontwikkelen tot een zelfbewuste ik, waardoor hij sterker in het leven staat en daarnaast een waardevolle bijdrage kan leveren aan teamwork op de werkvloer. EQUESS gebruikt beproefde methodieken en bewezen instrumenten die passen bij het vraagstuk van het individu of van de organisatie. 

Het HR vak

Als HR professional ondersteun ik op tijdelijke basis bij tactische en strategische personeelskwesties. Organisaties, overheden en bedrijven vragen mij regelmatig om bij te springen. Soms om een compleet nieuwe HR afdeling op te zetten of juist om de bestaande HR afdeling naar een hoger level te tillen. Beide doe ik graag. Het is altijd mooi om HR medewerkers te zien groeien.

 

Betekenis EQUESS

De naam EQUESS heb ik bewust gekozen. In het Latijn betekent het ridder. Een ridder strijdt ten dienste van het land voor geloof, loyaliteit, moed, eer en succes. Om te strijden is lef nodig, dat wens ik jou ook! Durf jezelf beter te leren kennen, dan weet je betere keuzes te maken voor jezelf en je organisatie.

equess-logo-kleur

 

Jeanette Kok

Dieze 34E

8253 PS Dronten

 

Aalsmeerderweg 171A

1432 CL Aalsmeer

 

T 06 42 60 43 02

Vul hier de uitkomst van de som in

OPDRACHTGEVERS