BIJ ORGANISATIECOACHING


Janet Riemersma

janet-riemersma
Janet Riemersma helpt organisaties met het vertalen van hun strategie naar gedrag en maak hier praktijkgerichte leertrajecten van. In haar ontwerp combineert zij leren met performance en zet in op duurzaamheid. Naast het ontwerp helpt zij ook ondernemers bij het organiseren van leren. Janet is een Learning & Development professional. Mensgericht, oog voor continue verbetering en HPO fan.

Volg Janet op Linkedin  Linkedin


 

Elja Kalisvaart

Elja Kalisvaart

Samen zoeken naar dat wat nodig is om jezelf of de organisatie verder te ontwikkelen. Veranderkunde maken we in die zin toepasbaar op het individu, een team en de organisatie als geheel.

Als procesbegeleider, trainer en coach durft ze samen met jou buiten de begaande wegen te denken en werken.

 

Volg Elja op Linkedin Linkedin


Arian van Rijsen

Arjan van Rijssen

Deze geboren ondernemer zet vanaf minuut 1 de boel in beweging. Arian is nieuwsgierig, heeft een brede interesse en weet moeiteloos onderwerpen, mensen en organisaties aan elkaar te verbinden. Hij heeft zich met name gespecialiseerd in de dynamiek binnen overheids- en onderwijsinstellingen en werkt graag met mensen en organisaties die het verschil willen maken.

Arian is een creative connector, public speaker en een echte dwarsdenker.

 

Volg Arian op Linkedin Linkedin

 

Harm Wierda

Harm Wierda

‘Analyseren, verbanden leggen, risico’s inschatten en een uitvoerbare financiele oplossing bedenken. Dat is waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Naast het bestuderen van de cijfers is het belangrijk om het verhaal van de ondernemer te horen en te voelen. Pas dan kan je doorvragen en kom je uiteindelijk tot een oplossing die past bij het probleem.’

Harm heeft jarenlange ervaring in de bancaire wereld.

 

Volg Harm op Linkedin Linkedin

 

Mark Hetsen

Mark Hetsen

‘Mijn doel is ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien, nieuwe inzichten te geven. Samen komen we tot een realistisch en duurzaam plan waarin de identiteit van het bedrijf behouden blijft. Ik ben creatief en positief ingesteld, maar doe geen loze beloftes. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.’

Mark is een ervaren ondernemer in de bouwwereld met visie.


Volg Mark op Linkedin Linkedin

 

Rene Timmer

Rene Timmer

Iedere uitdaging gericht op veranderen en ontwikkelen is uniek, standaard oplossingen bestaan niet. René Timmer combineert grondige analyses met praktische inzichten en direct toepasbare handreikingen. Oftewel een gedegen aanpak zonder bla bla, met een focus op resultaat voor mens en organisatie.

Rene is financieel- economisch en bedrijfskundig opgeleid en geeft daarmee een scherpe bedrijfsanalyse.


Volg Rene op Linkedin Linkedin