van anderen.

 

Ik startte het traject met enige sepsis tav coaches in het algemeen. Had echter vertrouwen in de kunde van deze coach en het uiteindelijke resultaat. Sommige sessies waren bijzonder intensief, maar een motivator. Blijkbaar gebeurde er iets, zonder moeite geen resultaat. Toont grote betrokkenheid, wat mij zeer hielp in het veranderingsproces. Blijft down to Earth, concreet, praktisch. Graaft niet om het graven.

Jan Klaver, Eigenaar Lutra Milieusystemen

 

Wat mij aansprak was erachter te komen hoe ik zelf in elkaar zat, hoe ik dacht. Doordat ik dat nu weet, denk ik anders na, waar ik in de praktijk voordeel uit kan halen.

Robert, Manager

 

Zij heeft mij geholpen een goed doordacht strategisch personeelsbeleid te formuleren door mij steeds op een objectieve manier kritisch de spiegel voor te houden. Ook heeft Jeanette mij gevoed met relevante literatuur zodat ik mij verder kon verdiepen. Dit heeft bij mij meer dan eens tot betere inzichten geleid ook ten aanzien van mijn rol als leidinggevende.

In lastige situaties heeft Jeanette ons geholpen door vanuit haar oprechte betrokkenheid goed door te vragen zodat wij tot de kern kwamen en ons de juiste hulp konden bieden. Jeanette heeft ook een aantal van onze medewerkers gecoacht. Inmiddels hebben we een goed en swingend team waar ik trots op ben.

Aswin Frenay, Partner en vestigingsdirecteur Lelystad, MTH

 

Jeanette is een plezierige gesprekspartner met een zesde zintuig als het gaat om het aanvoelen van iemands state of mind. Een natuurlijke gave die zij op positieve wijze gebruikt in haar rol van coach.

Jeanette is in staat om op professionele wijze het beste in mensen naar boven te halen en een bijdrage te leveren aan iemands ontwikkeling, geluk en succes.

Zowel zakelijk als privé is Jeanette iemand bij wie je graag aanklopt voor een luisterend oor, een bemoedigend woord of een duwtje in de goede richting.

Reiny Amoraal, Bestuurssecretaresse


Bewust geworden van mijn eigen handelen. Belangrijk moment is dat ik op een gegeven moment ben blijven hangen in mijn eigen valkuil. Jeanette heeft mij de ogen geopend dat ik toch echt zelf aan de bak moet om de verandering door te zetten” .

Ingmar Bouma, Businesscoach